Notificaties LinkedIn

Published by Inge Kaptein on

Tips: Notificaties LinkedIn

Tip 5: in de LinkedIn reeks

Meldingen of te wel notificaties LinkedIn! Je vindt de notificaties nu op de menubalk onder het icoontje met een dubbel belletje. Als je daarop klikt zie je alle meldingen. Bijvoorbeeld, wie heeft jouw profiel bekeken of iets onderschreven maar ook de suggesties en overige meldingen. Dat gaat veranderen. Je vindt ze straks zoals op de foto hieronder te zien is. Ook dat is weer even wennen maar je zult merken dat je binnen no-time het bestaan van de belletjes vergeten bent.

Bedrijfspagina

Niet alleen de persoonlijke pagina maar ook de LinkedIn bedrijfspagina gaat op de schop, net als de carrière pagina die straks ‘Life’ gaat heten. Er komst straks een mogelijkheid om onder andere de blogs van je medewerkers op plaatsen (dit kunnen er maximaal drie zijn). De lay-out krijgt net zo’n strak uiterlijk als het persoonlijke profiel. Ook zullen er uitgebreide opties met statistieken bijkomen. Daar is helaas nu nog geen beeldmateriaal van, maar hopelijk heeft iedereen de nieuwe versie snel want ook deze pagina’s zijn een enorme verbetering.

Er zijn nog wat aanpassingen die je gaat tegenkomen in de nieuwe lay-out. De uitrol gaat zoals altijd gefaseerd de komende tijd en het zal per persoon verschillend zijn wanneer je precies over gaat naar de nieuwe LinkedIn versie. Dit is absoluut een enorme verbetering!

Meer van dit soort tips? Klik dan hier
Tips: Notificaties LinkedIn

Categories: BlogLinkedIn

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *