Wat anderen vinden

Zoeken, vinden en verbinden!

Inge Kaptein:
Wat anderen vinden is voor mij heel belangrijk. Ik leg de lat hoog en juist daarom geven onderstaande reacties mij heel veel voldoening.

Alie van ‘t Hooft:
Inge heeft ons “Museum Hoeksche Waard” vanmorgen geweldig geholpen met ons vastgelopen Twitter account. Zelfs op haar vrije ochtend geeft ze het niet op voordat ze een oplossing gevonden heeft. Inge, Bedankt!!!!

Natalie Boekaerts drs Sociale Wetenschappen -Trainer- Loopbaan Coach-Personal Branding-NT2-Docent:
Ik heb Inge Kaptein als een gedreven trainer leren kennen. Haar training stelt mij in staat om verdere stappen te zetten voor mijn eigen bedrijf.

René Hogenes: Expert in Brainswitch & Digitaal Snellezen:
Inge is een van mijn Social Media adviseurs. Ze is betrokken, loyaal en creatief in haar oplossingen. Ze kan zelfstandig een campagne runnen en stuurt bij indien nodig. Inge houdt ook het lange termijndoel voor ogen in haar dagelijkse Social Media acties.

Anne-Marie van Goudoever :
De workshop LinkedIn basis is bijzonder leerzaam en interessant. Omdat Inge binnen een paar uur op een prettige en duidelijke manier de kracht van en mogelijkheden met een professioneel profiel over te brengen. Inclusief de goede nazorg in de vorm van een mail met extra informatie en tips een dag later was dit voor mij een zeer geslaagde workshop die ik iedereen kan aanbevelen!

Marleen Peeters :
Bedankt voor de bijzonder nuttige workshop over LinkedIn! Ik heb er veel aan gehad!

Alex Cortenbach Trainer/opleider/begeleider persoonlijke ontwikkeling :
Op het gebied van Social Media vind ik Inge een excellent professional. Zij geeft To The Point feedback en advies.

Goede ambassadeurs zijn GOUD waard! Het grootste compliment dat je mij kunt geven is door mij aan te bevelen bij anderen. Ik waardeer je hulp enorm, alvast bedankt!

Bedankt schrijvers!

online marketing - Communicatie-deelnemers bedankt -IngKa -

Voor aanbevelingen van de complete workshop Online Marketing voor bedrijven of jouw werkgever klik hier. De aanbevelingen staan onderaan de pagina.