Datum plannen

Workshops en trainingen

Datum plannen workshops-groepstraining? Vanaf 01 januari 2021  geven wij de workshops en trainingen als open inschrijvingen online. De workshops en trainingen worden ONLINE gegeven. Na ontvangst van de inschrijving bepalen we met elkaar de exacte datum het beste bij jou als ons past.

online marketing-koffie afspraak

Voor offline: Ons pand op de Steenenstraat 8 heeft niet alleen een  andere naam gekregen maar ook een flinke lik verf. Deze locatie gaat verder onder de naam Schot Marketing en Communicatie. (Voorheen het LifeStyleCenter Fit&Fun). De trainingen worden  door IngKaCommunicatie verzorgd.
Wil je nu al zeker zijn van een plekje tijdens één van de eerste workshop meld je dan gewoon alvast aan. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Datum plannen workshops-groepstraining

Zorg ervoor dat je voor de LinkedIn workshop: in kunt loggen in je LinkedIn account, je C.V. op je laptop of computer hebt staan en dat je een digitale pasfoto hebt die er professioneel uitziet. Dus geen vakantie kiekje.

Datum plannen? Klik hier

Ons locatie adres

marketing-communicatie-Steenenstraat-oud beijerland

Steenenstraat 8
3262JM Oud-Beijerland

LinkedIn is een online sociaal netwerk, gericht op vakmensen. Het belangrijkste doel van deze “website” is om geregistreerde gebruik te laten maken van elkaars (zakelijke) netwerk. Net als de afgelopen jaren maakt ook dit jaar LinkedIn een ontzettende groei.

Ervaring
Inmiddels geef ik al ruim 7 jaar workshops op het gebied van Social media gebruik. Of het nu gaat om het ver-markten van je bedrijf of om je persoonlijke profiel op LinkedIn. Ik kan je er allemaal mee helpen. Daarnaast sta ik ook open om een uurtje met je te sparren over je Social media gebruik. Een snelle scan over, wat doe je goed en wat kan eventueel nog beter. Laat het mij weten en neem contact met mij op.

Wil jij dat jouw pagina een professionele indruk achterlaat bij jouw toekomstige werkgever?

Meld je dan nu aan voor de workshop!
Volg ons op LinkedIn. Klik hier

Datum plannen workshops-groepstraining