Social Media beheer uitbesteden of zelf doen? | Kies één van de pakketten

Social media beheer uitbesteden

Of zelf doen?

Je wilt aan de slag met Social Media, maar eigenlijk heb je hier te weinig tijd en/of mankracht voor. Dan is jouw Social media uitbesteden een prima oplossing. Je weet één ding zeker, je wilt sowieso Social Media inzetten voor je bedrijf. Maar wat je nog niet weet is of je dit zelf wilt doen of niet. Jouw vraag is dus: Social Media uitbesteden of zelf doen?  Goed nieuws, je kunt het uitbesteden aan IngKaCommunicatie.
Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en zorgen dat je 24 uur per dag online zichtbaar en online vindbaar bent bij de juiste doelgroepen.

Werkwijze

Facebook Pixel-Domein verificatie-uitbesteden

Hoe we dit aanpakken? Vooraf wordt jouw Social Media gebruik onder de loep genomen en indien nodig geoptimaliseerd. Vervolgens worden jouw doelstellingen besproken. En kijken we samen of het zin heeft om een Social Media dashboard programma in te zetten. Dit zorgt ervoor dat berichten vooraf geprogrammeerd worden. Samen maken we een strategie en stellen we een content kalender op. Dit kan per maand of zelfs per kwartaal gerealiseerd worden. De keuze is aan jou. Natuurlijk houden we de lijnen kort zodat er continue bijgestuurd kan worden. Zo zorgen we dat de focus op het verhogen van de bedrijfsresultaten in tact blijft en jouw bedrijf zicht en vindbaar is op Social Media.

Dus wil je meer weten? Kijk dan hier voor meer informatie over Social Media beheer uitbesteden. Dan helpen wij jou graag verder in je Social Media ontwikkeling.


René Hogenes
 Expert in Brainswitch & Digitaal Snellezen

Inge is een van mijn Social Media adviseurs. Ze is betrokken, loyaal en creatief  in haar oplossingen. Ze kan zelfstandig een campagne runnen en stuurt bij indien nodig. Inge houdt ook het lange termijndoel voor ogen in haar dagelijks Social Media acties.

Social media beheer uitbesteden? Dan zit je bij IngKaCommunicatie aan het juiste adres. Snel een antwoord op je vraag? Klik op de Whatsapp en stel direct jouw vraag.