Diensten

Wat zijn mijn diensten en hoe zet ik ze voor je in.

Als communicatieadviseur zorg ik, Inge Kaptein, dat jij als ondernemer meer tijd kunt besteden aan zaken waar jij blij van wordt. Door werkzaamheden uit handen te nemen die jou teveel tijd en of energie kosten die je veel liever aan jouw business besteedt. Van nieuwsbrief tot Social Media strategie. Ik regel het voor je…….. Nieuwsgierig geworden? Laat dan van je horen en neem contact op. Dat vind ik leuk! Of mail mij via info@ingkacommunicatie.nl of bel 0628 94 40 94

Eindelijk echt resultaat met de juiste Social Media Mix

Je bent zelfstandig ondernemer en je maakt natuurlijk gebruik van de online netwerk kanalen

Dit verwacht men tegenwoordig van je, en dat terwijl je daar zelf helemaal geen of weinig kennis van hebt en eigenlijk ook geen tijd voor (over) hebt. Kortom je moet iets maar wat?
Hoe ga je Social Media inzetten en welke platformen werken voor jouw bedrijf wel of juist niet. Wat is voor jou de beste mix. Hoe belangrijk is het voor jouw bedrijf dat je vindbaar bent op internet, je hebt toch ook al een website! Van tijd tot tijd plaats je wel eens een bericht (weet eigenlijk ook niet zo goed wat je moet plaatsen) maar dit levert weinig tot niets op. Je hebt geen strategie opgesteld. Zijn je instellingen wel goed ingesteld? Deze vragen geven duidelijk aan dat je worstelt met de inzet van Social Media voor jouw bedrijf.

Goed nieuws !

Je bent op de juiste pagina aangekomen. En ik ga je daarbij helpen. Samen bekijken wij wat, en hoe jij Social Media het beste in kunt zetten en hoe jij beter online zichtbaar wordt en zo meer klanten aantrekt. We zorgen er samen voor dat Social Media echt voor jou gaat werken. We stellen een plan op! Wat werkt voor jou het beste en waar voel jij je happy bij. Neem ik jouw externe communicatie onder de loep, door middel van een scan, en geef ik de eerste aanzet. Of we pakken het samen aan? Daarnaast leer ik jou en je medewerker hoe de pagina’s op te zetten en te gebruiken zodat alle poppetjes dezelfde kant op kijken.

Social Media inzetten voor jouw bedrijf
I

Samen met mijn klanten heb ik al fantastische resultaten behaald! Dat wil jij toch ook?

René Hogenes Expert in Brainswitch & Digitaal Snellezen
Inge is een van mijn social media adviseurs. Ze is betrokken, loyaal en creatief in haar oplossingen. Ze kan zelfstandig een campagne runnen en stuurt bij indien nodig. Inge houdt ook het lange termijndoel voor ogen in haar dagelijkse social media acties.”

René was een klant van Inge

Natalie Boekaerts drs – Pedagoog – Personal Brand Motivator – Docent- Trainer Ik heb Inge Kaptein als een gedreven trainer leren kennen. Haar training stelt mij in staat om verdere stappen te zetten voor mijn eigen bedrijf.

Natalie was een klant van Inge

Anne-Marie van Goudoever De workshop LinkedIn basis is bijzonder leerzaam en interessant. Inge weet binnen een paar uur op een prettige en duidelijke manier de kracht van en mogelijkheden met een professioneel profiel over te brengen. Inclusief de goede nazorg in de vorm van een mail met extra informatie en tips een dag later was dit voor mij een zeer geslaagde workshop die ik iedereen kan aanbevelen!

Anne-Marie was een klant van Inge

 Laat Social Media voor je werken en geen last zijn!