Social media Content

Wat is Social media content?

Social Media Content zijn de berichten (inhoud) die jij of jouw bedrijf op je Social Media kanalen deelt. Dit kunnen berichten, verhalen, foto’s, video zijn, maar ook het live gaan op bijvoorbeeld Facebook.

Social Media Content helpt jou om jouw bedrijf te laten groeien

Wil je dat jouw merk gaat leven bij jouw doelgroep? Dan heb je een Facebook, LinkedIn, Instagram of Twitter pagina nodig. Als je dit goed aanpakt dan lok je (een toekomstige) prospect via Social Media naar jouw website toe en hopelijk worden ze klant bij jou. Jouw website is de spin in het web of de stam van de marketingboom.

De pitch van jouw bedrijf

Kortom het verhaal wat jij vertelt via jouw berichten. De pitch van jouw bedrijf waardoor jouw volgers jouw bedrijf leren kennen en hopelijk jouw ambassadeur worden. Zij kunnen jou de expertise status toe geven.

Social Media kunnen jouw bedrijfsimago maken … of kraken!

Online marketing-socialmedia-bedrijven-communicatie

Social Media Content creëren

Het steeds weer bedenken van nieuwe content is best lastig. Een content kalender is daar een handig hulpmiddel voor. Zie je dit als een hindernis besteedt het dan uit aan IngKaCommunicatie.

Conversatie en interactie

Je uitgangspunt is de interactie aangaan met je doelgroep. Laat je doelgroep aan het woord en laat ze op elkaar reageren. Dit kan door vragen te stellen.

Reacties zijn vaak positief, maar kan helaas ook wel eens negatief zijn. Probeer dan het ‘probleem’ op te lossen en reageer persoonlijk.
Verwijder een dergelijk bericht nooit. Je laat hiermee zien dat je open staat voor een feedback. Reageer snel en wacht niet te lang met jouw reactie. Op deze manier bied je echte Social Media Service aan je klant. Een snelle interactie mogelijkheid om jouw klant direct met jou in contact te laten komen.