Bedrijfsprofiel

Waar IngKaCommunicatie voor staat lees je in onderstaand bedrijfsprofiel

In 2014 heb ik, Inge Kaptein,  IngKaCommunicatie opgericht. Dat was spannend en uitdagend. Nu in 2023 is er veel veranderd en staat mijn bedrijf als een huis. Daar ben ik heel trots op. Blijven leren en jezelf ontwikkelen is een must in dit vak.

IngKaCommunicatie staat voor kwaliteit en betrokkenheid. Tijdens het intake gesprek (bedrijven) merk ik al snel of wij een klik hebben. Zo ja, dan werkt dit het best en gaan wij een prettige samenwerking tegemoet, zo nee dan gaan wij niet met elkaar in zee. Eerlijkheid staat bij mij ook hoog in het vaandel. Op deze manier kan ik het beste presteren en heeft u, de opdrachtgever het beste resultaat.

IngKaCommunicatie helpt, bedrijven en particulieren met het gebruik van externe communicatie door middel van Social Media. Dit doe ik door het geven van coaching, training, workshops en begeleiding. Het maken van een Social Media Controle Scan is hiervan een onderdeel. Naast deze website ben ik ook op Facebook, LinkedIn en Twitter te vinden.

Mijn klanten zijn:

Online marketing | bedrijfsprofiel | Inge Kaptein | IngKaCommunicatie

1. ZZP
2. MKB
3. Bedrijven en
(non-profit) Organisaties
4. Particulieren, zij komen hoofdzakelijk voor de workshop LinkedIn.
5. Opbouw en inzet in verband met hun zoektocht naar een baan.
6. Maar ook communicatieadviseurs van bedrijven help ik graag om Social media een vast onderdeel te maken van hun communicatiestrategie en online activiteiten.

Nu, 2022 heb ik heel veel meer ervaring opgedaan bij de diversen bedrijven. Zo heb ik voor een bedrijf de volledige Social Media onder de loep genomen en hebben wij samen een goed plan opgesteld. Na de nodige aanpassingen en veranderingen in de strategie werkt de gekozen Social Media voor dit bedrijf goed. Het bedrijf maakt nu gebruik van Hootsuite en kan op deze manier al heel wat voorbereidingen treffen. Andere bedrijven heb ik geholpen om hun externe communicatie op de rit te krijgen. Flyers, Kaarten, Post en afbeeldingen gemaakt en al wat er  nodig was om het geheel compleet te maken. Daarna heb ik al de nodige zelfstandigen met hun profiel en Social Media strategie op weg geholpen.

Meer weten over het gebruik van Social Media voor je bedrijf? Neem contact met mij op via het contact formulier.