Social Media Advies

Waarom kunnen wij niet meer zonder Social media?

Je ziet het overal om je heen, op straat checken mensen continue via hun smartphone hun Social media, ook wel Socials genoemd. Nederland staat bekend om zijn hoge internet gebruik. Het merendeel van je doelgroep heeft deze nieuwe technologie en manier van communiceren allang omarmd. Als je je met jouw doelgroep wilt verbinden, moet je ook aanwezig zijn waar je doelgroep zich bevindt, op sociale platformen.

Tip: Laat zien dat JIJ de expert bent door kennis te delen!

communicatie-online marketing-pijl

Social media gaat 24 uur per dag door, zorg voor een goed Social media advies.

Online platforms horen in de communicatie- en marketingmix van jouw bedrijf. Echter dit blijkt voor veel bedrijven een hele uitdaging te zijn. Het vergt een andere manier van denken en handelen dan de al bestaande traditionele marketing.

Wie zich in de online wereld begeeft verwacht een actieve houding van een bedrijf. Zij krijgen de extra Social Media Service van jou bedrijf en verwachten dan ook een snelle reactie, interactie. Het is dus zeker belangrijk om aan webcare te doen.

Conversatie en interactie

Je uitgangspunt is de interactie aangaan met je doelgroep. Laat je doelgroep aan het woord en laat ze op elkaar reageren. Dit is vaak positief, maar kan natuurlijk ook wel eens negatief zijn. Probeer dan het ‘probleem’ op te lossen en reageer persoonlijk. Verwijder een dergelijk bericht nooit. Je laat hiermee zien dat je open staat voor een feedback. Reageer snel en wacht niet te lang met jouw reactie.

Social media advies- marketing advies

Social media advies

Social Media communicatie gaat razendsnel. Het is dan ook belangrijk om regelmatig aanwezig te zijn op de gekozen platforms. Maak van je volgers fans door informatieve en informele content te delen. Zo leren jouw volgers jou en je bedrijf echt kennen en blijven je dan ook herinneren.

IngKa Communicatie adviseert jouw bedrijf op het gebied van Online Marketing door middel van Social Media: van strategie tot uitvoering.

Meer weten? Kijk dan hier voor meer informatie over Social Media Advies

Waar kunnen ze mij meer vertellen over Social Media Service? Bij IngKaCommunicatie in Oud-Beijerland