Social Media Workshops

Waarom een Social Media workshop?

Social Media Workshop
Social Media is de verzamelnaam voor alle online platformen met een Sociaal karakter. Je kunt gemakkelijk via deze kanalen met personen en bedrijven in contact komen. Op deze manier is het hebben van interactie met elkaar zeer gemakkelijk. Dit pak je natuurlijk wel op de juiste manier aan. Hoe je dit doet leer ik je tijdens een van mijn workshop Social Media.

Sociaal

Social Media heet niet voor niets Sociaal. In het dagelijks leven in een Corona vrije gewone wereld spreken we elkaar op een vriendelijke manier aan, en zo doe je dat op Social Media ook. Waarom je het gebruikt? Je gebruikt het om op een vriendelijke en eenvoudige manier informatie met elkaar delen. Met elkaar in contact te blijven, van elkaar te leren en elkaar te volgen. De lijntje zijn zo lekker kort.

Zakelijk: Social Media voor bedrijven. Social Media service verlenen aan jou (toekomstige) klanten. Je deelt kennis en informatie met elkaar. Je leert van elkaar.
Privé: Persoonlijke pagina, foto’s, felicitaties en verhalen vertellen.

Social Media workshops

Waarom een Workshop

Het Social Media gebruik is niet voor iedereen gesneden koek. Een privé pagina lukt meestal nog wel maar een bedrijfspagina is al snel een stuk lastiger. Een bedrijfspagina moet op de juiste manier gevuld worden. Doe je dat niet goed dan heeft het hebben van een bedrijfspagina geen nut.

Om kans van slagen te maken met je bedrijfspagina is het wel zo zinvol om daar een workshop voor te volgen. Tijdens deze workshop krijg je praktische tips hoe je pagina te vullen en er mee aan de slag te gaan. Je gaat Social Media Service aan je klanten verlenen. Je geeft ze de mogelijkheid om via het kanaal direct met jou in contact te treden. Dit is jouw visitekaartje naast je website op het internet.

Media Workshop

Algemene workshop waarin we diversen soorten Social Media belichten. Wil je een complete training/workshop volgen? Dat kan ook, kijk dan eens online marketing workshop volgen

Workshop/Training worden op maat gemaakt voor:

  • Makelaars
  • Winkeliers
  • Bedrijven
  • Cafetaria

Waarom een Online marketing workshop volgen of Social Media uitbesteden

Waar kan ik een workshop Social media gebruik voor mijn bedrijf volgen? Dat kan bij IngKaCommunicatie in Oud-Beijerland. Meer weten? Bel met 0628 94 40 94 of mail naar info@ingkacommunicatie.nl