Over

Mijn verhaal over mijn loopbaan

Als communicatieadviseur zorg ik dat jij als ondernemer meer tijd besteedt aan zaken waar jij blij van wordt. Door werkzaamheden uit handen te nemen die jou teveel tijd en of energie kosten.
Van nieuwsbrief tot Social Media strategie. Ik regel het voor je. Nieuwsgierig geworden?

Social Media - uitbesteden- communicatie -Yves st Laurent muur
Mijn naam is Inge Kaptein.

Na mijn HBO communicatie studie bij Van der Hilst in Amersfoort

In Januari 2012, te hebben afgerond, ben ik aan de slag gegaan bij de Stichting Gered Gereedschap te Amsterdam op de afdeling Public Relations and Communication. Tijdens mijn werkzaamheden op deze afdeling heb ik de meest leuke evenementen en beurzen mogen verzorgen. Tevens de Social Media, nieuwsbrief, GG Blad en interne en externe communicatie behoorde tot mijn taken. Daar heb ik de liefde voor Social Media opgedaan. Na het faillissement van de Stichting , is nu na een doorstart weer actief, heb ik besloten om mijn eigen bedrijf IngKaCommunicatie op te richten.

Het spectrum Communicatie is breed en heeft vele leuke aspecten

Social Media heeft overduidelijk mijn interesse, ik begrijp de macht en de impact die het heeft en ook hoe lastig het is om naast je drukke bedrijf “ ook nog wat met Social Media te moeten doen”.

Door middel van workshops train ik deelnemers in het gebruik van Social Media. Eerst zorg ik samen met de deelnemer ervoor dat het account op de juiste manier gevuld is.  Pas daarna gaan we aan de slag en ervoor zorgen dat Social Media voor je gaat werken. Het moet voor de volgers een plezier is om jou en jouw bedrijf te volgen.

Voor mijn workshops en trainingen heb ik de beschikking over een les locatie in Oud Beijerland. Trainingen en workshops kunnen in groepsverband, individueel of in-company gegeven worden.
Mijn workshops pas ik flexibel naar wens aan.

Laat dan van je horen en neem contact op. Dat vind ik leuk!
Workshops en coachingsuren

Inge Kaptein | IngKaCommunicatie