Social Media Service

Zo verbeter je jouw Social media service

Social Media Service bieden, of te wel ” service bieden via Social media” is al lang geen nieuwe ontwikkeling meer. Het is een communicatiemogelijkheid waar elke communicatiedeskundige, marketeer en ondernemer zich mee bezig moet houden. Je kunt er gewoonweg niet meer omheen. Dus zet je Social Media service niet in voor je bedrijf/bedrijven dan is dit een gemiste kans. Bekijk het ook eens met een andere blik. Zie het als een extra service naar je klanten toe. Je geeft hen op een laagdrempelige manier de mogelijkheid tot het met je in contact komen en het aangaan van interactie.

De communicatie mix

De eerste vraag is natuurlijk; Welke kanalen zet je in?
Bekijk alle Social Media kanalen en je analyse nog eens goed en vraag je af welk kanaal het beste bij jouw bedrijf past of passen. Wat je ermee wilt bereiken. Heb je je keuze gemaakt, gebruik dan de mix van de gekozen Social media kanalen met jouw website als middelpunt.

De spin in het web 🕸️


online-marketing-Social media workshop-training

Kijk waar jouw doelgroep zich bevindt. Dat zijn precies de kanalen waarop jij niet mag ontbreken. Natuurlijk is het heel verleidelijk om aan de slag te gaan met een aantal Social Media-platforms maar bedenk wel… je moet ze allemaal bijhouden en dat kost tijd en veel energie. Beter één platform goed gebruiken dan meerdere half. Uiteindelijk gebeurt er niets meer op je Social Media-platform en blijkt het een grote vergissing of tegenvaller te zijn. Super zonde van al je inspanningen, en dat wil je juist niet.

Volg ons op LinkedIn en Facebook

Hier geven wij wekelijks tips en informatie over het gebruik van Social media voor jezelf (denk hierbij aan het jezelf vermarkten via LinkedIn mocht je op zoek zijn naar een andere baan) of voor jouw bedrijf. Hoe help jij je bedrijf beter zichtbaar en vindbaar worden door het gebruik van Social media. Hoe doe je dat en vooral waarom doe je dat op deze manier. Kortom vragen en antwoorden.

Waar kan ik meer over Social media service leren?
Bij IngKaCommunicatie in Oud-Beijerland