Bewerken LinkedIn profiel

Published by Inge Kaptein on

Bewerken van jouw persoonlijke LinkedIn profiel

Je bent in jouw LinkedIn profiel, dan kun je straks na het wijzigen van de lay-out van LinkedIn  nog steeds alles bewerken via de bewerkingsopties. Toch zal je zien dat er veranderingen zijn. Het voordeel van de nieuwe lay-out is dat het er veel minder rommelig uitziet. Geen potloodjes en zo meer. Het wordt het stuk overzichtelijker. Het ziet er een stuk rustiger en strakker uit. De optie ‘Wie bekeek mijn profiel’ is verhuisd naar de plek onder je verkorte profiel. Daar zie je ook gelijk hoeveel mensen jouw update bekeken. Het lijkt nu veel meer op je LinkedIn App die je vast al op je mobiel gebruikt. LinkedIn wil daar meer eenheid in hebben denk ik.

Bewerken-LinkedIn-profiel

Met de “Voeg een onderdeel toe aan uw profiel” rechts kun je onderdelen toevoegen aan je profiel zoals dat voorheen ook mogelijk was. Het staat nu alleen op een andere plaats. Rechts dus! Gelijk daaronder zie je de keuze mogelijkheid van de optie om je “profiel te bekijken zoals anderen jouw profiel zien“. Ook is het nu makkelijker om de optie terug te vinden om je “profiel in een tweede taal aan te maken“. (Dat is wel even een karweitje hoor).

Samenvatting aanpassen

bewerken-linkedin-profiel

Dan klik je op ‘Add summary’. Hier schrijf je jouw samenvatting. Helaas is ook na deze update van LinkedIn nog steeds niet mogelijk om andere lettertype en tekens, opsommingstekens enzovoort te gebruiken. Wil je dit toch dan zal je moeten knippen en plakken vanuit Word. Afwachten maar of ze hier in de toekomst nog mee komen

Meer weten over het gebruik en de invulling van je LinkedIn profiel? Klik dan hier
bewerken-linkedin-profiel

Categories: BlogLinkedIn

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *