Met knikkende knieën

Published by Inge Kaptein on

Zes jaar geleden stapte ik met knikkende knieën het Kamer van Koophandel gebouw in Rotterdam binnen. Dit om mijn bedrijf IngKaCommunicatie , online marketing buro officieel in te laten schrijven bij de KvK.

De stap over de drempel ging soepel. Bij binnenkomst bleek ik niet de enige te zijn. Eerst maar eens aanmelden en een nummer uit de automaat ontvangen. Daarna begon het wachten in de hal. Nog snel even checken of ik alles bij mij heb en mijn verhaal, elevator pitch nogmaals in mijn hoofd doornemen. Mijn voorbereidingen waren goed. Alles wat nodig was om een inschrijving compleet te maken had ik bij mij.

Een vriendelijke dame riep mijn nummer en mijn hartslag steeg tot woeste hoogte. Gelukkig was de dame in kwestie heel rustig en zeer geïnteresseerd in mijn verhaal.

Mijn verhaal in een notendop

Na het afronden van mijn opleiding tot communicatieadviseur bij Van der Hilst heb ik de focus gelegd op online marketing voor bedrijven. Het gebruik maken van de mogelijkheden die Social Media voor bedrijven biedt in combinatie met een website. Inmiddels is daar meer bijgekomen zoals beeld en tekst. Bedrijven de mogelijk bieden om Social Media op de juiste manier met een goede basis in te zetten. Ik zeg weleens, je kunt nog zulke mooie materialen gebruiken als de fundering niet goed is stort een huis uiteindelijk toch in. De basis moet goed zijn.

Nu zes jaar later,

is mijn verhaal veel breder geworden. Ben ik trots op wat ik neergezet heb en zeker van mijn zaak. Ik bruis nog steeds volop van de ideeën, blijf mij ontwikkelen in online marketing en heb het geluk om leuke opdrachtgevers te hebben en een fijne samenwerking met Schot Marketing en Communicatie.


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *