Nieuwsbrief op LinkedIn

Published by Inge Kaptein on

Stap voor stap maakt LinkedIn meer bekend over de nieuwe optie die zij op dit moment uitrollen. Het versturen van je nieuwsbrief vanuit LinkedIn.

LI heeft al langere tijd de mogelijkheid om op je privé pagina een blog te posten onder de button “artikel schrijven”. Helaas wordt daar heel weinig gebruik van gemaakt en vallen de resultaten tegen. Naast deze mogelijkheid komt er nu een nieuwe of misschien wel een vervangende mogelijkheid voor het artikel. Nu zes jaar later Zij krijgen dan iedere keer als jij een nieuwsbrief plaatst een melding binnen LinkedIn hierover. Zo missen zij niets.

Of je dagelijks, wekelijks of maandelijks een nieuwsbrief publiceert? LinkedIn biedt je de optie, de invulling is aan jou.

Jammer is wel dat deze optie alleen vanuit je persoonlijk profiel gebruikt kan worden en helaas niet via de bedrijfspagina. Uiteraard is het wel mogelijk om jouw nieuwsbrief na het plaatsen te delen op je bedrijfspagina. Het voelt wat vreemd, maar LinkedIn kennende doen ze dit niet zonder reden zo.

Waar vind je deze nieuwe functie?


Kijk op je privé pagina (homepage) en klik op de button “artikel schrijven” daar zie je vervolgens de mogelijkheid om een nieuwsbrief te publiceren. Let op, ze zijn deze functie nog aan het uitrollen het kan dus zijn dat jij hem nog niet hebt, dit komt vanzelf.

Een professionele C.V. op LinkedIn is meer dan alleen jouw visitekaartje. LinkedIn is een online sociaal netwerk, gericht op vakmensen. Het belangrijkste doel van deze “website” is om geregistreerd gebruik te laten maken van elkaars (zakelijke) netwerk. Net als de afgelopen jaren groeit ook dit jaar LinkedIn weer behoorlijk waardoor er steeds meer mogelijkheden bijkomen, zoals nu de mogelijkheid om nieuwsbrieven te kunnen versturen.

Wil jij dat jouw pagina een professionele indruk achterlaat bij jouw toekomstige werkgever? Volg dan mijn workshop LinkedIn. Voor meer informatie klik hier.

Alle workshops: Hier

Categories: BlogLinkedIn

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *