Heb je kopzorgen over het inzetten van Social media voor jouw bedrijf?

Published by Inge Kaptein on

Kopzorgen over het inzetten van Social Media voor jouw bedrijf? Is dit herkenbaar lees dan verder. Maak je al gebruik van Social media voor je bedrijf of wil je juist starten, maar weet je nog niet precies welk platform het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Stuk voor stuk vragen waar wij ons over buigen. Tijdens een interview komen we er achter wat jullie al weten, wat jullie nu al inzetten en hoe je het inzet voor het bedrijf. Daarnaast willen wij weten wat je wilt bereiken en bekijken we aan de hand van een concurrentieonderzoek welk platform het beste past bij jullie branche en bedrijf! Kortom…voldoende uitzoekwerk te doen.

Social Media voor jouw bedrijf inzetten.

In de afgelopen zeven jaar hebben wij voor tientallen bedrijven de workshop Social media verzorgd.
Als ondernemer ben uiteraard geïnteresseerd in hoe je meer uit je bedrijf kunt halen. Dit kan zijn door gebruik te maken van (online marketing) Social media. Met het gebruik van Social media, zoek je de interactie met je doelgroep op. Daarnaast geef je meer transparantie van je bedrijf. Het mag duidelijk zijn dat gezien de dynamische ontwikkelingen in de marketingwereld het gebruik van Social media een zeer wijze stap is.

Zorg dat je van de hoed en de rand weet, dat werkt wel zo prettig!
Eerlijk is eerlijk het inzetten van Social media vereist wel de nodig kennis en kost tijd. De ontwikkelingen gaan snel dus door de zeer vele mogelijkheden die Social media biedt zijn er ook waardevolle opties die niet gebruikt worden. Dat is zonde en niet nodig.

Social Media inzetten voor jouw bedrijf of werkgever

Social media inzetten zonder plan of doel.

Dat is dé valkuil voor veel ondernemers: lukraak wat doen op Social media zonder plan of doel. Dan werkt het niet.
Jouw missie, visie moet beklijven. Dan bind je mensen aan je. En nieuwe klanten! Juist daarom is het verstandig om een workshop te volgen. Je werkt namelijk veel prettiger als je zeker bent van je zaak.

In de afgelopen zeven jaar hebben wij voor tientallen bedrijven de workshop Social media verzorgt.

Onze workshop wordt op maat geschreven aan de hand van een intakegesprek.
Zoals hierboven al beschreven willen we eerst het een en ander weten van je weten voordat we kunnen starten met een workshop. Precies daarom voeren we een intakegesprek om zo in kaart te kunnen brengen wat het beste bij de doelgroepen en de doelstellingen van het bedrijf past. We kunnen ook kiezen voor één specifiek platform. Zo stellen we een workshop samen aan de hand van de wensen en ervaring van de deelnemer(s).

Voor wie is de workshop bestemd?

De Social media workshop is voor iedereen bestemd die aan de slag wilt gaan, (of misschien al de eerste stappen binnen Social media heeft gezet), maar daar onzeker over is of hier meer over wilt weten. Denk hierbij aan startende ondernemers, bedrijfseigenaren, zzp-ers, medewerkers, marketing, – communicatieadviseurs maar ook aan particulieren. (Denk bijvoorbeeld aan de LinkedIn workshop.

Welk resultaat mag je verwachten na het volgen van de workshop?
Tijdens de 2,5 uur durende workshop zorgen wij ervoor dat je na afloop naar huis gaat met de nodige kennis. Je zelfvertrouwen in het gebruik van het gekozen platform een stuk zekerder is waardoor je weet waar je mee bezig bent. Je ontdekt hoe je meer waardevolle volgers kunt genereren. Ook leggen wij uit wat de verschillen zijn tussen de diversen platformen en weet je na afloopt precies welk platform jij het beste in kunt zetten. Je leert hoe jij jouw doelgroep aan je kunt binden. Daarnaast laten wij je zien hoe je gebruikt kunt maken van de statistieken om op die manier een nog beter inzicht te krijgen in de wensen van jouw (toekomstige) opdrachtgevers/klanten. Kortom wij helpen je heel eind op weg. Uiteindelijk is het belangrijkste toch, het uiteindelijk resultaat wat telt!

Hebben we jouw interesse gewekt?

Volg dan een workshop bij IngKaCommunicatie. Neem contact met ons op dan plannen wij een voor jou passende datum in. Dit kan door te mailen naar info@ingkacommunicatie.nl of te bellen/appen met nummer 0628 94 40 94 of laat je gegevens HIER achter.

Wil je eerst meer weten over wie ik ben en wat ik doe klik dan op mijn LinkedIn profiel.

Social Media voor jouw bedrijf, je ontkomt er niet meer aan.

#soacialmedia #workshop #training #onlinemarketing #zichtbaarheid #marketingburooudbeijerland


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *