CommunicatieNu#2 gewonnen

Published by Inge Kaptein on

CommunicatieNu#2 gewonnen | IngKaCommunicatie | Blog 010

CommunicatieNu Vorige week 21 april 2015 heb ik meegedaan aan een prijsvraag via Van der Hilst
opleiden op Facebook.
En het leuke is ik heb nog gewonnen ook. Hoe blij kun je met zoiets zijn. Hihi

Betteke van Ruler gaf het volgende jurycommentaar op de vraag: Waarom ben jij een Doenker? Op die vraag van vorige week kregen wij hele leuke en inspirerende reacties.
Mijn antwoord: Inge Kaptein Door te luisteren, te begrijpen en te handelen met empathie. Rekening houden met de dynamiek van de markt en altijd te blijven denken tijdens het doen dat maakt mij een Doenker.
Ons (van der Hilst) jurylid Betteke van Ruler, samensteller van het boek CommunicatieNu #2 wees de volgende winnaars aan en schreef er een persoonlijke noot bij:
CommunicatieNU#2

Op 1 met stip: Inge Kaptein. Precies de spijker op de kop. Knap geformuleerd! Kort en krachtig, nuchter en to thé point.

Op een gedeelde tweede plaats: Trix Hofman en Milou Willemsen. Trix legt scherp de relatie met flexibel, wendbaar opereren en voortdurend onderzoeken wat er in de buitenwereld aan de hand is, om je actie op basis daarvan zo nodig aan te passen. Steeds op basis van onderzoek (onderzoek is niets anders dan systematisch luisteren). Milou doet hetzelfde maar dan met theorie, zij heeft in de opleiding geleerd om theorie te gebruiken om voortdurend te toetsen of ze het juiste doet op de juiste manier. Mijn ideaal is dat je die twee dingen koppelt. Dat je theorie gebruikt om te snappen waarnaar je moet luisteren en wat je hoort met behulp van theorie ombouwt tot inzichten, waardoor je scherp kunt kiezen wat je het beste kunt doen. Ik kon dus niet kiezen tussen deze twee.

Op 3 komt Francien Pelzer. Erg snedig geformuleerd, bijna knap, maar het laatste deel van haar zin is net niet ok. Ik herformuleer daarom: Ik denk als ik doe, ik doe als ik denk, ik denk dat ik doenk. Mag dat ook, Francien? Zo ja, dan hebben wij samen de derde prijs gewonnen en sta ik het exemplaar voor de derde prijs graag aan jou af